Vragen? Bel ons 088 765 1780 | verkoop@deschakelbv.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Polvo B.V. neemt Van den Anker IJzerhandel Katwijk B.V. over

donderdag 14 januari 2021

Polvo B.V., een dochtermaatschappij van Grafton Group plc, maakt bekend dat zij Van den Anker IJzerhandel Katwijk B.V. heeft overgenomen. De acquisitie past in de op groei gerichte strategie van Polvo. Polvo verwacht hiermee haar positie in de bouwsector in deze regio, verder te verstevigen.

Jeroen Vermeer, COO  van Polvo, “Van den Anker heeft een sterke positie in de regio Leiden / Katwijk en omgeving. Deze acquisitie versterkt de positie van Polvo B.V. in de regio, waar Polvo ook een vestiging in Leiderdorp, Hoofddorp, Noordwijkerhout en Wassenaar heeft. Van den Anker is een kwalitatief sterk bedrijf met een uitstekend serviceniveau en een goede reputatie bij haar klanten. Deze acquisitie versterkt de propositie op de markt van gereedschappen, ijzerwaren, hang- en sluitwerk en bevestigingsmiddelen. De organisatie van Polvo blijft investeren in verdere groeimogelijkheden door overname van complementaire bedrijven die de dekking van haar bestaande activiteiten in de ijzerwarenmarkt verder uitbreidt.”

 “Wij zijn blij dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van de Polvo organisatie en kijken uit naar de samenwerking. De aanpak en cultuur van de bedrijven passen goed bij elkaar en deze stap biedt het bedrijf continuïteit voor de lange termijn”, aldus de heren Jan en Henk van den Anker, voormalig eigenaren van Van den Anker. Onze klanten kunnen nog gewoon op dezelfde professionele dienstverlening rekenen. Bovendien profiteren ze van de voordelen van Polvo, zoals een groot netwerk met vestigingen en een breder en dieper beschikbaar assortiment en een moderne ERP en online omgeving. Maar ook van de diverse concepten die toegevoegde waarde leveren voor de klant, zoals voorraad beheersystemen, gereedschap keuringen en het kledingbeheersysteem.

_________________________________________________________________________

Voor meer informatie neemt u contact op met Polvo B.V:

COO: Jeroen Vermeer, +31 6 12962812 J.Vermeer@polvobv.nl

CCO: Remco Lammen, +31 6 51951449, R.Lammen@polvobv.nl


Over Grafton

Grafton, met haar hoofdkwartier in Dublin, is een internationaal bedrijf en actief in de groothandel van bouwmaterialen en heeft zowel regionaal als nationaal leidende posities in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Grafton is ook marktleider in de doe-het-zelf markt in Ierland en de grootste fabrikant van droge mortel en fabrikant en distributeur van op maat gemaakte houten trappen in het Verenigd Koninkrijk. De Groep heeft ca. 530 vestigingen en ruim 11.200 medewerkers in dienst.

Voor verdere informatie zie www.Graftonplc.com

Over Polvo

Polvo maakt samen met Isero en Gunters en Meuser deel uit van de Nederlandse Grafton organisatie. Zij is de leidende groothandel in hang- & sluitwerk, gereedschap, bevestigingsmiddelen, ijzerwaren, werkkleding en PBM’s. Tot de Polvo groep behoren de Schakel, Holtgrefe, Lekkerkerker, van der Stad, Dubson, Kobam, Leys, van Enckevort, Hendriks bouw en industrie, Kruyt, GKL Ventilatietechniek, van den Ham, Zwaard en Kooning Schiphol. Met meer dan 50 vestigingen, haar unieke fijnmazige en snelle logistiek, en haar ervaren service gerichte medewerkers, richt Polvo B.V. zich vooral op bouw, onderhouds- en installatiebedrijven.

Laden
Laden